FOOTBALL

Xavi Hernandez positif au coronavirus: il s’est placé en isolement

Xavi Hernandez positif au coronavirus: il s’est placé en isolement

AFP

Xavi Hernandez, ancien joueur du FC Barcelone et actuel entraîneur du club qatari d’Al-Sadd, a été testé positif au coronavirus. L’Espagnol l’a annoncé samedi sur les réseaux sociaux.

Dès lors, Xavi ne pourra pas coacher son équipe samedi lors de la réception d’Al Khor à l’occasion de la 18e journée du championnat national. Il sera remplacé par son adjoint David Prats.

Voir cette publication sur Instagram

Avui no podré acompanyar el meu equip en la tornada a la competició oficial. David Prats, entrenador del filial de l’@alsaddsc, ocuparà el meu lloc com a cap de l’equip tècnic. Fa uns dies, seguint el protocol de @qsl, vaig donar positiu en l’últim test COVID19. Afortunadament em trobo perfectament, però seguint el protocol, continuaré aïllat fins que ho hagi superat. Quan els serveis mèdics m’ho permetin, m’incorporaré a la meva rutina i feina diàries amb més ganes que mai. Agraeixo a totes les autoritats, especialment als responsables de @qsl, @qfa i d’ @alsaddsc per posar a la nostra disposició tots els mitjans per a una detecció precoç que eviti més contagis i garanteixi el desenvolupament normal de la competició. Una abraçada i ens veiem aviat als camps de futbol! ? _____ Hoy no podré acompañar al equipo en la vuelta a la competición oficial. En mi lugar y a la cabeza del staff técnico estará David Prats - entrenador del equipo filial de @alsaddsc - Hace unos días y siguiendo el protocolo de @qsl di positivo en el último test COVID19 que me realizaron. Afortunadamente me encuentro en perfecto estado pero, siguiendo el protocolo, aislado hasta que lo haya superado. Cuando las autoridades sanitarias me lo permitan, me incorporaré a mi rutina y trabajo diarios con más ganas que nunca. Agradezco a todas las autoridades y en especial a los responsables de @qsl, @qfa y de @alsaddsc el poner a nuestra disposición todos los medios para una detección precoz que evite mayores contagios y garantice un desarrollo normal de la competición. Un abrazo y nos vemos pronto en los campos de fútbol! ??

Une publication partagée par Xavi (@xavi) le

Testé positif au Covid-19 il y a quelques jours, l’entraîneur a dû se placer en isolement, respectant le protocole de reprise en vigueur en Qatar Stars League.

Ancien maître à jouer du Barça, Xavi a récemment prolongé son contrat d’un an, soit jusque fin juin 2021, avec Al-Sadd, actuel 3e du championnat.Coronavirus : le bilan en Belgique
Nos dernières videos